Fingbox

Brug en netværkssensor til overvågning og analyse af dit netværk i hjemmet.

Beskyt dit hjem, din familie og virksomhed med Fingbox.

Flere end 40.000 virksomheder og private har valgt at bruge Fingbox til at sikre deres netværk. Afslør indbrud, afdæk hvor dit trådløse netværk er bedst, hvor hurtig din internetadgang er via det trådløse netværk, se hvem der bruger båndbredden, spær adgangen for enheder der ikke må, sæt dine børns internetforbrug på pause, og meget mere. Fingbox giver dig en mere tryg anvendelse af dit hjemmenetværk, da Fingbox både beskytter dig og samtidig giver dig mulighed for at kigge din internetleverandør i kortene og se, om denne leverer det, de skal.


Køb Fingbox


Forældrekontrol – Sæt enheder på pause i dit netværk

Den perfekte og nemme metode til at styre dine børns onlinetid. Fingbox giver mulighed for nem brug af funktionen forældrekontrol

Du kan sætte alle enheder i dit netværk på pause, uanset om de er trådløse eller kablet med et enkelt klik (såsom Smart TV, tablet, Apple TV, computere, spillekonsoller og PC’er)

Fings “pause-skema”:


Hvilke enheder er omfattet pausen:


 

Advarsler og hændelser direkte i din mailbox

Du får advarsler om enheder og netværket generelt, ligesom du kan se i en logfil, hvad der er sket på dit netværk, mens du ikke var tilstede.


Fjernovervågning via Fing APP (som er gratis)

Du kan fjernovervåge dit hjemmenetværk og alle enheder på det, uanset hvor du er i verden, blot du har internetadgang og har installeret Fing App.


Fingbox styrker din internetsikkerhed

Du får advarsler om åbne porte ind til dit netværk og andre svagheder i dit netværk, og du kan vælge at scanne dit netværk ved at køre en sikkerhedsscanning af internettet, når du vil.


DigitalFence™

Din FingBox opdager alle enheder, som er i nærheden af dit netværk, også selv om de ikke er forbundet til dit WiFi eller netværk. Med Fing App og Fingbox kan du se, hvem der færdes i nærheden af dit netværk.


Undersøg din WiFi-kvalitet i hjemmet

Se hvor hurtigt dit trådløse netværk er i alle hjørner i hjemmet. På den måde kan du finde svage WiFi-områder i hjemmet, så du nemmere kan lave en specifik indsats for at forstærke WiFi-signalet i døde zoner.


Undersøg din internethastighed

Se hvor hurtigt din internethastighed er. Brug Fingbox til at måle og indikere den internethastighed, som du får leveret.


Check og overvåg ondsindet indbrud på dit netværk.

Evil Twin Access Point Detection (den onde tvilling) er en særlig slags indbrud på dit netværk. Ondsindede personer forsøger at bryde ind ved at benytte sig af et access punkt i nærheden, der bruger de samme indstillinger som dit WiFi. Formålet er at afsløre dit WiFi-password, så de kan tilgå dit netværk udefra f.eks. i mod bestemte enheder såsom en computer på dit netværk.


Når du er på rejse og bor i en bolig, du har lånt!

Når du er i et fremmet hjem eller måske har lejet det af fremmede mennesker, skaber det tryghed at tjekke det netværk, der er i boligen. Det er muligt at undersøge, om der er aktive kameraer, samt om de er skjult. Med Fingbox kan du blokere disse “måske” skjulte kameraer, hvis de sidder på samme net.


Køb Fingbox


Se en video om anvendelsen af Fingbox – demonstreret af de italienske skabere af denne geniale box.