Bredbånd ikke muligt? Jo, det er.


Træt af langsomt og ustabilt internet og mangler du bredbånd?


Mange steder i Danmark er det kun muligt at få en meget lav hastighed på internettet igennem telefonkablerne – og andre steder kan teleselskaberne slet ikke levere.

Især hos landmænd, som naturligt bor langt fra andre husstande, men som i stigende grad har brug for en ordentlig internetforbindelse for at kunne udføre deres arbejde, kan det være svært at få en brugbar hastighed. WiFi Kompagniet har en række muligheder for at optimere brugen af mobilbredbånds-teknologien. Dermed kan der være mulighed for at få bredbånd med en fornuftig hastighed.

WiFi Kompagniet har stor erfaring med at løse netop bredbånds problemer.


Eksempler på hvad vi har lavet:

  • En landejendom i Nordsjælland, hvor kunden ikke kunne få andet end en dårlig 5/0,2 Mbit via telefonstikket.
    Kunden har nu en 75 Mbit bredbånds forbindelse via mobiltelefoni.
  • Landejendom i stærkt kuperet område i Midtsjælland havde kun mulighed for en 0,5/0,2 Mbit forbindelse. Via vores rådgivning og kontakter fik de fibernet.
    Kunden har nu en 100 Mbit fiber bredbånds forbindelse og fuld WiFi dækning.
  • En Kro og Hotel på en ø i Issefjorden.
    Kroen har nu en 100 Mbit fiber bredbånds forbindelse og fuld WiFi dækning til kunder mm.

Hvordan gør vi det?

Hos WiFi Kompagniet har vi mange indgangsvinkler til at få løst forskellige bredbånds problemer. Det er meget sjældent, at vi må give op.

Hvis i en række naboer som vil have ordentligt internet i boligen er det en mulighed for at gå sammen og kan vi med stor sandsynlighed kunne levere løsninger med op til mellem 20 og 100 Mbit afhængig af hvor mange i går sammen, afstande samt landskabs forhold. Antallet af boliger påvirker prisen, jo flere bliver prisen billigere.

I mange tilfælde benytter vi passende professionelt 3G/4G/LTE antenneudstyr til en fornuftig/billig pris, og vi monterer dette udstyr, en antenne, på din bygning og peger den imod nærmeste mobilmast. Vi kan med denne antenne udnytte hele det signal, der er til rådighed på det sted, hvor antennen opsættes som vi finder med vores professionelle måleudstyr.


Med vores WiFi koncepter kan vi både inde og udenfor din bygning skabe den bedst mulige WiFi dækning, og give dine computere/tablets/mobiltelefoner god internet enten via kabel eller trådløst WiFi, ganske som du kender det fra din normale internetudbyder.


Kontakt os for nærmere på 3222 3230 eller e-mail info@wifik.dk