Erhvervsløsninger

Din virksomhed har ret til et velfungerende og sikkert internet!

Flere og flere virksomheder efterspørger WiFi løsninger som skal erstatte deres kablede løsning. Vi har god erfaring med at lave WiFi løsninger der har kraft til at bære både lette og tunge opgaver stabilt og uden at bemærke om man køre på WIFI eller kabel. Denne gode erfaring er uafhængig af antal brugere på netværket.

Vi har lært netværk på den gode måde igennem de sidste 20 år. Hvis man kan håndtere WiFi til færger, hoteller herunder Point of Sales udstyr, kan man håndtere WiFi på tværs af brancher. Det meste Point of Sales udstyr bruger WiFi og det stiller store krav til det trådløse setup. Det kræver et godt netværk for at fungere optimalt.

  • Vi samarbejder med flere administratorer af lejligheder specielt når et lejlighedskompleks er udfordret vedr. WiFi og stabilt netværk.
  • Vi laver netværk til restauranter, barer, caféer, hoteller, virksomheder, byggepladser, udstillinger, events, boligforeninger.
  • Vi laver WiFi og netværk i udfordrende private ejendomme og boliger.
  • Vi har dyb indsigt i hvad det kræver at opsætte et godt netværk uanset størrelse, omgivelser og behov.

Det er denne erfaring der gør os unikke i branchen for stabilt net uden udfald.

Trådløse kassesystemer, trådløs musik, printere, personale og gæster. Alle har de brug for stabilt netværk. OGSÅ når der er travlt. WiFi løsninger er ikke simpel ABC, men kræver indsigt og erfaring i netværk for at køre optimalt og uden udfald.

WiFi Kompagniet er en innovativ virksomhed med fokus på rådgivning, udvikling og salg af stabile og økonomiske netværk og trådløse løsninger. WiFi Kompagniet leverer komplette og skalerbare netværks løsninger.

Vi tilbyder kompetent og nuanceret rådgivning omkring anvendelse og integration af netværk og WiFi løsninger, herunder også assistance til teknologivalg og implementeringsplaner.


Kontakt os nærmere på 3222 3230 eller send en e-mail info@wifik.dk