Om Wifik

WiFi Kompagniet – Wifik’s vision.

Wifik’s vision er at sikre professionel IT til de private hjem, således IT anvendelsen i hjemmet bliver en god, sikker og stabil oplevelse. Altså at det virker for alle i hjemmet. Vi tilbyder rådgivning på IT området lige fra at få de basale tekniske ting til at fungere samt rådgivning om hvilket udstyr der vil kunne understøtte de muligheder som findes på internettet.

Wifik følger tæt udviklingen i udlandet og Danmark omkring Internet enheder til hjemmebrug. Denne viden og erfaring ønsker vi at transformere og dele således denne kommer den almindelige forbruger til gode.

Wifik er derfor ikke en almindelig web-shop med 1000 vis af produkter, men består af få produkter, som teknisk er bedst og giver mest gør det de skal. Ud over dette tilbyder WiFi Kompagniet løbende support og overvågning på hovedparten af de produkter som sælges som øger stabiliteten væsentligt.

WiFi Kompagniet, Wifik fokusere på:

  • IoT, Internet of Things såsom Smart TV, udstyr til streaming, WiFi kameraer og alt andet som kan sættes på Internettet i hjemmet.
  • At kunne tilbyde IT sikkerhed i hjemmet således beskyttelse af de tilsluttede enheder på hjemmenetværket bliver angrebet og vores bruger udnyttes fra Internettet.
  • Rådgivning og vejledning omkring trådløs dækning i hjemmet
  • Tilbyde finurlige WiFi produkter, som ikke er set før i Danmark, den virtuelle vagthund, Cujo er et godt eksempel.
  • Support ydelser som
    • Optimering og drift af WiFi i de danske hjem
    • Optimering af Pc’ere således disse genvinder deres hastighed og er sikre at anvende på Internettet.

Det er også træls, at ens Sonos anlæg hopper af og på igen.

Hvis man ikke vil trække netværkskabler, så er det WiFi. WiFi Kompagniet kan hjælpe med at sikre at teknikken fungerer, således den mere krævende IT anvender f.eks. teenagerens spil, HD/4K streaming ikke påvirker andre i huset især dem som har hjemmearbejde.

Trådløs dækning er ofte et problem og det er svært at løse.

Generelt ses det ofte at WiFi er et problem i de private hjem. Specielt i tæt bebygget områder hvor mange naboer har WiFi eller dækningen i større private boliger hvor signalet er ringe og ikke når rundt i huset.

Selvom det forsøgt løst ved opsætning af ekstra WiFi forstærkere eller WiFi routere. Denne løsningsform er ikke altid lykken, da man ofte ender op med et udvandet WiFi signal og flere netværk, som bare ikke fungere sammen, hvilket giver ustabilitet og udfald i WiFi dækningen til alles gene.

4K og Internetforbindelser med Gigabit ydelse sætter krav til det trådløse.

Et faktum er at flere og flere services flyttes til Internettet og den kvalitet som kan leveres fra de forskellige streaming og spil udbydere f.eks. Netflix bliver stadig bedre og bedre. På nuværende tidspunkt leverer Netflix film i 4K kvalitet, hvilket er fantastisk flot, men det kræver et stabilt netværk i hjemmet også selvom det ikke køre WiFi

Udstyret til at se 4K film fra Netflix findes og virker. Internetleverandører som f.eks. Hiper, Giganet med flere leverer på nuværende tidspunkt 1000/1000 mbps internetforbindelser til deres kunder, for en yderst rimelig pris. Dette sætter krav til at der ikke er flaskehalse i hjemmets netværk både hvad angår det trådløse, men også det som er mellem Internetforbindelsen og hjemmets computere, Smart TV’s, tablets, WiFi kameraer samt andet udstyr.

Alt dette sætter krav til IT teknikken og WiFi, hvis man ikke ønsker at trække netværkskabler rundt til alle fjernsyn og andet IT udstyr. WiFi er den eneste løsning og WiFi skal være velfungerende for at understøtte hjemmets IT udstyr, så det fungere som det forventes, altså perfekt.

Wifik kan hjælpe, og vi gør det i stor stil.

WiFi Kompagniet kan hjælpe med at vælge den rigtige teknologi samt opsætte WIFI korrekt, således det kommer til at fungere korrekt og effektivt i hjemmet.

Ud over dette tilbyder Wifik løbende support, således WIFI også virker i fremtiden.

Dette gør vi allerede for mange kunder, vil du være den næste?

Wifik støtter miljøvenlig pakning samt er godkendt af Webshop Mærket.

Miljøvenligpakning180x162 webshop maerket