Om Wifik

WiFi Kompagniets vision

Wifiks vision er at sikre professionel IT til private hjem, således at IT-anvendelsen i hjemmet bliver en god, sikker og stabil oplevelse. Og så skal det virke for alle i hjemmet. Vi tilbyder rådgivning på IT-området lige fra at få de basale tekniske ting til at fungere samt rådgivning om, hvilket udstyr der bedst vil kunne understøtte de muligheder, som findes på internettet.

Wifik følger tæt udviklingen i udlandet og Danmark omkring internet-enheder til hjemmebrug. Denne viden og erfaring ønsker vi at transformere og dele, således at denne kommer den almindelige forbruger til gode.

Wifik er derfor ikke en almindelig web-shop med tusindvis af produkter, men består af få produkter som teknisk er bedst, giver mest og gør det, de skal. Ud over dette tilbyder WiFi Kompagniet løbende support og overvågning på hovedparten af de produkter, som sælges, hvilket øger stabiliteten væsentligt.

WiFi Kompagniet, Wifik fokuserer på:

  • IoT, Internet of Things såsom Smart TV, udstyr til streaming, WiFi-kameraer og alt andet som kan sættes på internettet i hjemmet
  • At kunne tilbyde IT-sikkerhed i hjemmet samt beskyttelse af de tilsluttede enheder på hjemmenetværket, så disse ikke bliver angrebet og udnyttet fra internettet
  • Rådgivning og vejledning omkring trådløs dækning i hjemmet
  • Rådgivning for virksomheder som har problemer med at få det trådløse til at virke
  • Rådgivning for virksomheder som gerne vil have mere styr på deres driftsøkonomi

WiFi Kompagniet tilbyder:

WiFi Kompagniet er det eneste firma som tilbyder professionelle supportaftaler til private hjem og det udstyr som måtte findes.

Det er supportydelser som

  • Drift og support af WiFi, netværk og andet udstyr som findes i de danske hjem
  • Optimering af virksomheders driftsøkonomi, drift og support af virksomhedens WiFi, netværk, pc’ere, overvågningskameraer samt andet udstyr
  • Optimering og support af pc’ere

Det er også træls, at ens Sonos-anlæg hopper af og på igen

Hvis man ikke vil trække netværkskabler, så er der WiFi. WiFi Kompagniet kan hjælpe med at sikre at teknikken fungerer, således at den mere krævende IT-bruger f.eks. teenagerens spil eller HD/4K-streaming ikke påvirker andre i huset – især dem som har hjemmearbejde.

Trådløs dækning er ofte et problem, og det er svært at løse

Generelt ses det ofte, at WiFi er et problem i de private hjem. Specielt i tætbebyggede områder hvor mange naboer har WiFi, eller dækningen i større private boliger hvor signalet er dårligt og ikke når rundt i hele huset.

Selvom problemerne kan være forsøgt løst ved opsætning af ekstra WiFi-forstærkere eller WiFi-routere, er denne løsningsform er ikke altid lykken. Man ofte ender med et udvandet WiFi-signal og flere netværk, der ikke fungerer sammen. Dette giver ustabilitet og udfald i WiFi-dækningen til alles gene.

4K og internetforbindelser med Gigabit-ydelse stiller krav til det trådløse

Et faktum er, at flere og flere services flyttes til internettet, og den kvalitet, som kan leveres fra de forskellige streaming- og spiludbydere f.eks. Netflix, bliver stadig bedre og bedre. På nuværende tidspunkt leverer Netflix film i 4K-kvalitet, hvilket er fantastisk flot. Men det kræver et stabilt netværk i hjemmet, også selvom det ikke kører WiFi.

Udstyret til at se 4K-film fra Netflix findes og virker. Internetleverandører som f.eks. Hiper, Giganet med flere leverer på nuværende tidspunkt 1000/1000 mbps internetforbindelser til deres kunder for en yderst rimelig pris. Dette stiller krav til, at der ikke er flaskehalse i hjemmets netværk. Både hvad angår det trådløse og det som er mellem internetforbindelsen og hjemmets computere, Smart TVs, tablets, WiFi-kameraer samt andet udstyr.

Alt dette stiller krav til IT-teknikken og WiFi, hvis man ikke ønsker at trække netværkskabler rundt til alle fjernsyn og andet IT-udstyr. WiFi er den eneste løsning, og WiFi skal være velfungerende for at understøtte hjemmets IT-udstyr, som det forventes: altså perfekt.

Wifik kan hjælpe, og vi gør det i stor stil

WiFi Kompagniet kan hjælpe med at vælge den rigtige teknologi samt opsætte WIFI korrekt, således det kommer til at fungere korrekt og effektivt i hjemmet.

Ud over dette tilbyder Wifik løbende support, således dit WIFI også virker i fremtiden.

Dette gør vi allerede for mange kunder – vil du være den næste?

Wifik støtter miljøvenlig pakning samt er godkendt af Webshop Mærket.

Miljøvenligpakning180x162 webshop maerket