Hvordan virker Cujo?

Vi anbefaler dig at se denne Cujo video:

IT sikkerhed i hjemmet.

Velkommen til den nyeste teknologi inden for IT sikkerhed til hjemmet. Cujo gør det svære “nemt” og lukker døren for IT kriminelle til dit hjemmenetværk.

Cujo, fungerer som en mur mellem dit hjem og internettet. Cujo kontrollerer alt trafik som ankommer og forlader dit hjemmenetværk. Cujo kan derfor betragtes som en virtuel vagthund som holder øje og reagere når der opstår problemer.

Cujo vil blokere de trusler som måtte være, før de når målet og gør skade på dine enheder i dit hjemmenetværk.

Cujo analyserer hjemmets netværksadfærd og sikre alle enheder som er forbundet til dit hjemmenetværk. Dette er vigtigt da f.eks. nye enheder som du tilslutter dit hjemmenetværk ikke har installeret sikkerhed og andre f.eks. dit smart TV som ingen beskyttelse har og dermed kan du undgå at dit Smart TV hackes og misbruges da der f.eks. mikrofoner i nogle Smart TV som kan misbruges.

I modsætning til traditionelle løsninger, tilpasser og reagerer Cujo når dit netværk er under angreb. Cujo arbejder ikke kun med en fast liste af kendte malware servere men Cujo anvender og analyserer ud fra mængde af adfærdsmæssige data hvilke opsamles fra hele verden i en central Cujo cloud database. Disse oplysninger skubbes ud til din Cujo med det samme og dermed er du beskyttet med mest opdateret sikkerheds oplysninger modsat antivirus på din PC som skal opdateres løbende.

Se PC magasinet Komputer anmeldelse af Cujo –> Klik her

 

cujo-skema

Få kontrol over færden på Internettet

Forældre kontrol muligheden vil gøre dig i stand til at lukke ned for internetadgang for specifikke enheder på dit hjemmenetværk i bestemte tidsrum på dagen. Det kan være barnets iPad eller PC.

Dermed kan du administrere dine aftaler med dine børn overholdes. Du kan bedre styre hvad dine børn eller andre gør på internettet fra specifikke enheder som f.eks. fra en specifik iPad eller PC.

Du kan opsætte følgende:

  • Undgå de har adgang til upassende websteder
  • Undgå download af upassende apps eller indhold fra disse websteder
  • Styre deres adgang til internettet via tidsplaner
  • Sætte tidsgrænser for brugen af Internettet, f.eks. max 2 timer pr dag.

Alt dette på specifikke netværksenheder i dit hjem, udvalgt af dig.

 

CUJO Bridge

 

 

Se mere           Køb Cujo