Skal du bygge nyt eller renovere?

Tænk WiFi og netværk ind i dine byggeplaner når du påtænker at bygge ny bolig eller renovere dit nuværende hjem

Vi bruger i stigende grad WiFi i hjemmet. Flere og flere netværksenheder kræver onlineadgang, heriblandt vores mobiltelefoner, tablets, pc´er, Smart TV, Apple TV, intelligente vinduer, køleskabe, vaskemaskiner m.v. Og vi forventer, at det skal virke problemfrit hver gang samt være effektivt og stabilt!

Derfor er det en kæmpe fordel at tænke internet og WiFi ind i dit nye byggeri, eller når der skal renoveres. Så kan der nemlig komme ordentlig og effektiv WiFi-dækning i hele boligen.

Igennem tiden har mange internetudbyderne leveret dårlig WiFi-dækning, blandt andet pga. mangel på WiFi-viden samt udlevering af billige routere. Nu har branchen indset, at mange kunder har WiFI-problemer, og det løses ved at udlevere uelegante” MESH”-bokse til kunderne.

Disse bokse kan kunderne så fordele rundt i boligen og håbe på, at de virker.

Eksempel på de ”MESH”-enheder som internetudbyderne ønsker, du skal stille op i dit hjem.

Tænk WiFi og netværk ind når du bygger. Tænk WiFi og netværk ind når du bygger.

 

Tænk WiFi med i planen

Disse løse WiFi-bokse med ledninger hængende ud af bagsiden samt blinkende lys bliver for de fleste trættende at se på i længden. Dette kan undgås ved at tænke WiFi ind, når der bygges nyt eller boligen renoveres.

WiFi Kompagniet har flere kunder, som har bygget nyt. I det værste tilfælde udleverede en internetleverandør intet mindre end 8 “MESH”-bokse, som kunden selv skulle fordele rundt i den nye flotte bolig!

Efter opsætning af disse mange bokse skulle man tro, at hjemmets WiFi fungerede perfekt, men det var desværre langt fra tilfældet.

WiFi kompagniet blev tilkaldt, og vi løste deres problem. Men vi var enige om, at WiFi skulle have været indbygget som en integreret del af boligen.

Når WiFi tænkes ind ved renovering eller nybygning vil det se helt anderledes ud, og det vil give enorm effektiv WiFi-dækning i boligen. Det, at det ikke er synligt på samme måde som de løse bokse, gør, at WOW-effekten også er ret stor. Det ser pænt ud.

Når WiFi er tænkt ind, kan et rum i boligen fremstå således:

Tænk WiFi ind når du bygger.

Kontakt os inden du bygger eller vil renovere, og vi kommer med et design og tilbud.

 

Book os til en rådgivningssession