HVEM OG HVAD ER WIFIK?

Wifik’s mission.

Wifik’s mission at sikre professionel IT til de private hjem, således IT anvendelsen i hjemmet bliver en god, stabil samt en effektiv oplevelse, altså det virker, også for den krævende teenagers brug af IT i hjemmet.

Wifik tilbyder rådgivning på IT området lige fra at få de basale tekniske ting til at fungere til rådgivning om hvilket udstyr som vil kunne understøtte de muligheder som findes på internettet hvor streaming af TV og musik samt afvikling af online spil kræver et velfungerende netværk.

Det er også træls at ens Sonos anlæg hopper af og på igen.

Hvis man ikke vil trække netværkskabler, så er det WiFi og Wifik kan hjælpe med at sikre at teknikken fungere således den mere krævende IT anvender f.eks. teenagerens spil, HD/4K streaming ikke påvirker andre i huset så som de der har hjemmearbejde.

Trådløs dækning er ofte et problem og det er svært at løse.

Generelt ses det ofte at WiFi er et problem i de private hjem. Dette er specielt i tæt bebygget områder hvor mange har WIFI samt dækningen i større huse hvor signalet ikke når rundt eller er ubrugeligt, også selv om der er opsat WIFI forstærkere.

4K og Internetforbindelser med Gigabit ydelse sætter krav til det trådløse.

Et faktum er at mere og mere flytter til Internettet og den kvalitet som kan leveres fra de forskellige streaming og spil udbydere f.eks. Netflix bliver stadig bedre og bedre. På nuværende tidspunkt levere Netflix film i 4K kvalitet som er fantastisk flot.

Udstyret til at se 4K film fra Netflix findes og virker fint her i Danmark, Hiper levere 1/1 GB Internet fiber forbindelse for en yderst rimelig pris, dette sætter krav til at der ikke er flaskehalse i hjemmets netværk både hvad angår det trådløse men også det som er imellem Gigabit Internet forbindelsen.

Alt dette sætter krav til IT teknikken og WIFI hvis man ikke ønsker at trække netværkskabler rundt til alle fjernsyn og spillekonsoller så er det WiFi som skal bruges.

Wifik kan hjælpe, og vi gør det i stor stil.

Wifik kan hjælpe med at vælge den rigtige teknologi samt opsætte WIFI korrekt således det kommer til at fungere korrekt og effektivt i hjemmet.

Dette gør vi allerede for mange kunder, vil du være den næste?

Ud over dette tilbyder Wifik løbende support således WIFI også virker i fremtiden.