Driller dit wifi?

pige

 

Du kender det sikkert din iPad vil ikke koble sig på dit trådløse netværk alting går langsomt i forhold til dine forventninger. Det virker i dele af stuen, men så snart du går ud i køkkenet eller op på 1. sal kan du glemme alt om at få selskab af din yndlings serie, den bliver inde i stuen. Flere og flere har behov for et velfungerende trådløs internet i hjemmet. Vi kan hjælpe dig, så det kommer til at virke.

 

FÅ BESØG AF VORES WIFI EKSPERT! – OG FÅ DET OPTIMALE UD AF DIT WIFI

Med WiFi eksperten får du personlig rådgivning om, hvordan du får dit WiFi til at fungere optimalt hjemme hos dig. Vores ekspert kommer hjem til dig og gennemgår din nuværende løsning. Eksperten giver tips og tricks til forbedringer, der passer til netop til dig og din families behov i hjemmet.

For kun 480,- får du:

  • ½ times faglig rådgivning og analyse af dit nuværende WiFi
  • Måling af dit WiFi hastighed og signalstyrke i forskellige rum –  Klik på link –> for at se WiFi ekspertens målinger.
  • Måling af andre enheder, der kan påvirke og forringe dit WiFi-signal
  • Rådgivning om optimal placering af router/modem
  • Tips & tricks til forbedringer og løsningsmuligheder, herunder evt. tilbud, hvis det er nødvendigt at installere supplerende WiFi-udstyr for at forbedre dækningen.

Når du bestiller besøget af WiFi eksperten her på siden, ringer vi til dig indenfor 24 timer og aftaler tidspunkt for besøget.

 

Bestil WiFi Eksperten, tryk venligst på denne knap

 

Det siger kunderne om WiFi Kompaniget:

Familien Petræus, Birkerød:

Vi kom i kontakt med WiFi Kompagniet via en annonce i Birkerød Avis og det viste sig, at det var en person fra vores netværk. Efter etablering af fibernet og løsninger fra WiFi Kompagniet har vi rigeligt med styrke og fuld stabilitet på vores trådløse net. Hjemmeboende teenager og kammerater kan spille på fuldt blus uden problemer.

Vi fik først en gennemgribende diagnosticering af problemerne og det blev holdt op imod vores ønsker. WiFi Kompagniet sørgede for solide løsninger, så alt nu fungerer perfekt. Vi anbefaler WiFi Kompagniet da vi har fået super kompetent og hurtig hjælp fra først til sidst.

Familien Lau, Østerbro:

”Vi  har fået markant bedre netværk hjemme hos os. Det trådløse internet virker – endelig – i hele huset. Det er egentlig mærkeligt at man skal bekymre sig om dækning i hele huset, man tror jo det er noget internet udbyderne tager sig af. Men det gør de ikke. Derfor blev vi så glade da vi opdagede WiFi Kompagniet. En specialiseret og hyperfleksibel virksomhed der virkelig kerer sig om kunderne. Vi følte os meget godt behandlet og pengene er givet rigtig godt ud. Sublim service og meget tilfredsstillende produkt. Vi kan varmt anbefale WiFi Kompagniet.”

Svend Johansen, Hellerup:

Tak for den udførte opgave. Familien er glad, og så er jeg glad, og endelig har WiFi Kompagniet således også grund til at være det. Den udførte løsning er foretaget på en meget rimelig økonomisk løsning! – Tak.

Kontakt til os:

Vores telefontider er hverdage 16-20 og i weekender 12-16. Vi træffes på 2272 3230

  • Uden for vores telefontid kan der indtales besked og vi ringer tilbage.
  • Du er også velkommen til at sende en E-mail til support@wifik.dk som svares inden for maximalt 8 timer.

WiFi Kompagniet er uafhængige rådgivere. Vi ønsker ikke sælge specifikke produkter frem for andre, men vælger en løsning ud fra hvad dit behov netop er samt hvad vi har erfaring med virker.